به گزارش خبرنگار خبرگزاری « حوزه » در کرمانشاه، حجتالاسلام مسعود احمدی، مسئول ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه، در جمع طلاب و اساتید مدرسه علمیه خواهران حضرت فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) شهرستان اسلامآباد غرب، به روند تشکیل اداره امر به معروف و نهی از منکر بفرمان حضرت امام(ره)، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، اشاره کرد.
وی سپس با استناد به سوره مبارکه حج آیه 41 که می فرماید: « الَّذِینَ إِنْ مَکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّکَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنْکَرِ...»، ،بیان کرد: آیات زیادی در قرآن کریم، در خصوص امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد که شما بهتر از من به آنها اشراف دارید و شاید تفاسیر و محاسن شریف آنها را نیز بدانید.
وی ادامه داد: تعریف ما از معروف باید مبتنی بر آنچه خداوند متعال گفته باشد و نباید بر اساس رسوم و عادات مردمی که وابسته به قرآن نیستند باشد، معروفات و منکرات باید منشاء روایی و قرآنی داشته باشند.
مسئول ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه، در خصوص جایگاه و اهمیت فریضتین، اظهار کرد: امر به معروف واجب است و باید مانند نماز حتماً به آن عمل شود، امر به معروف خواهش و تقاضا نیست، بلکه امری جدی است.
حجتالاسلام احمدی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر باید با علم و آگاهی انجام شود و نباید به هر طریقی اقدام کرد، گفت: تبیین و بیان مسائل دینی نیازمند علم است و باید توسط علما انجام شود، همچنین لازم است که مفاهیم دینی به درستی به مردم ابلاغ شود تا آنها بتوانند به درستی عمل کنند.
وی به اهمیت خطبههای حضرت فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) اشاره کرد و گفت: حضرت فاطمه(س) در خطبههای خود، بدون هیچگونه بد زبانی و بدهنی سخن میگفتند و ما باید از ایشان الگو بگیریم.
حجتالاسلام احمدی همچنین تأکید کرد که هر مؤمن موظف است مفاهیمی را که از منابع معتبر دینی یاد گرفته است، به دیگران ابلاغ کند و این وظیفه را به درستی انجام دهد.
وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد که امر به معروف و نهی از منکر باید با علم و آگاهی انجام شود و نباید به هر طریقی اقدام کرد.
نظر شما